Aarhus

Bolig i Aarhus C

Stenpassagen, Østboulevarden

Stenpassagen på Østboulevarden i Aarhus C består af nyopførte lejligheder af høj standard. Byggeriet vandt Aarhus Kommunes Arkitekturpris i 2020 for et topgennemført kvalitetsniveau og en detaljegrad ud over det sædvanlige.

Lejlighederne har store vinduespartier, der afgiver et rigt naturligt lys. Herudover er der et funktionelt, moderne køkken med nyt inventar og et badeværelse med flot gulv og gulvvarme. Beliggenheden på et skrående terræn giver en imponerende udsigt over byen mod syd.

Byggeriets fællesområder er indrettet med hyggelige opholdssteder – dels på tagterrasser og dels på åbne pladser mellem ejendommene. Alle til fri afbenyttelse for lejlighedernes beboere.

I Aarhus C er du tæt på det hele. Der er shopping og stemningsfyldt caféliv lige om hjørnet, og i gåafstand ligger Aarhus’ ældst-bevarede og ekstremt populære bydel, Latinerkvarteret, hvor du kan nyde en kop friskbrygget kaffe og den særlige atmosfære, der sender tankerne i retning af det smukke Sydeuropa. I Aarhus C er du aldrig mere end en gåtur fra et spændende kulturliv i bl.a. Den Gamle By, Botanisk Have, ARoS, Musikhuset og Aarhus Domkirke.

Valdemarsgade

Valdemarsgade ligger blot et stenkast fra Strøgets pulserende stemning, i cykelafstand fra Aarhus Universitet og med få minutters gang til Aarhus Banegård og det store shoppingcenter, Bruuns Galleri. Her befinder man sig i smukke omgivelser i hjertet af smilets by, Aarhus – et ekstremt attraktivt område for byens mange studerende.

Ejendommen i Valdemarsgade huser i alt 41 lejemål, fordelt på 2- og 3-værelseslejligheder, hvoraf 3-værelseslejlighederne er delevenlige. De er moderne indrettet med kræs for detaljen. Alle lejligheder har flotte, hvide HTH-køkkener med opvaskemaskine, og så er der plads til vaskemaskine, som dog skal medbringes af lejer. Til lejlighederne i stueetagen er en tilhørende terrasse med et lille grønt område, mens de øvrige lejligheder fra 1. sal og op har egen lille altan.

I området findes et bredt udvalg af dagligvarebutikker. Der er også let adgang til bus, letbane og tog. Om hjørnet fra Valdemarsgade ligger den populære Jægergårdsgade med sine mange unikke specialbutikker og caféer. I en afstand af 10-minutters cykeltur ligger desuden Mindeparken, Tangkrogen, Marselisborghavn og Dyrehaven, der alle byder på hyggelige naturoplevelser og et afbræk fra byens høje puls.

Posthuset, Vesterbro Torv

Centralt i smilets by, Aarhus, ligger Vesterbro Torv – et samlingspunkt for flere af byens hovedgader og med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder. I 2017 blev bygningen, der tidligere husede det lokale posthus, nyopført i en ny og moderne arkitektonisk stil, som har været med til at give nyt liv til det gamle torv.

I ”Posthuset” findes 30 lejemål, fordelt på 2-, 3- og 4-værelseslejligheder, varierende i størrelse fra 70-130 km2. Ejendommen fremstår lys og præsentabel med hovedtrappe, udvendige trapper samt elevator.

Lejlighederne har et åbent og lyst køkkenalrum. Køkkenet er hvidt i moderne design med alt i hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine. Som beboer har du adgang til en 400 km2 fælles tagterrasse, samt en mindre fælles terrasse på 1. sals-niveau. Tagterrassen er en hyggelig oase med siddeområder, grønne planter og en fantastisk udsigt over byens tage.

Tæt på Vesterbro Torv ligger Vestergade. Her mærker du byens puls og en livlig atmosfære, når du går på opdagelse i Vestergades store udvalg af kunst, caféer, specialbutikker, restauranter, spillesteder og genbrugsbutikker. I cykelafstand fra torvet er det nemt at komme til Aarhus Universitet. Der er også busstoppested 100 m. fra bygningen.

Beboerinfo

Amaliegade

I en stille parallelgade til det pulserende strøg i Aarhus C ligger Amaliegade. I disse år gennemgår gaden en stor forvandling med moderniseringer og nybyggeri, der sammen med gadens ældre byhuse og småbutikker skaber en unik og hyggelig stemning.

Ejendommen i Amaliegade består af 18 moderne lejligheder, fordelt på 2- og 3-værelses lejligheder. De nyopførte lejligheder fra 2017 er moderne indrettet i kendte kvalitetsmaterialer med blandt andet arkitekttegnede køkkener fra Invita og brede plankegulve. Alle lejligheder har adgang til egen altan eller terrasse, og fra de øverste lejligheder har du en fantastisk udsigt ud over byens tage.

Med placeringen i hjertet af Aarhus er du kun få skridt fra åen. Her kan du en varm og solrig sommerdag ikke undgå at mærke byens puls og blive grebet af den glade stemning. Som din nærmeste nabo ligger Sallling, hvor du kan shoppe og nyde en forfriskende drink fra deres Rooftop med udsigt over hele byen. Med denne placering er der aldrig langt til byens spændende kulturelle aktiviteter såsom Domkirken, Musikhuset og Aros. Der er også let adgang til forskellige transportmuligheder fra Banegården og Rutebilstationen.

Bolig i Aarhus N

Lejligheder på
Jens Baggesens Vej

I hjertet af universitetsbyen i Aarhus – med Universitetsparken, Katrinebjerg, Nobelparken og Aarhus BSS som nærmeste naboer – ligger Jens Baggesens Vej. Beliggenheden er intet mindre end perfekt for studerende, og Aarhus N er da også et yderst attraktivt område for unge aarhusianere.

Lejlighederne på Jens Baggesens Vej er opført i 2016, og er alle 2-værelseslejligheder. Fra det ene værelse er der direkte adgang til en 10 km2 stor altan. Det andet værelse ligger med ro ud til ejendommens hyggelige gårdareal. Lejlighederne er udstyret med kvalitetskøkkener med alt i hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. I det rummelige, lyse badeværelse er der plads til vaskesøjle.

I Aarhus N findes et rigt udvalg af dagligdagens fornødenheder. Et stenkast fra Jens Baggesens Vej ligger to fitnesscentre, forskellige lokale forretninger og det populære shoppingcenter, Storcenter Nord, med et velassorteret udvalg af dagligvare- og detailbutikker. Få minutters gang fra ejendommen kan du komme med bus og letbane, og med kun 1,5 km til Aarhus C er du også tæt på det pulserende byliv, og alt hvad Aarhus har at byde på af kultur, sport og grønne områder.

Lejligheder på Trøjborg
(Aarhus N)

Som en oase midt i det nordlige Aarhus ligger det eftertragtede Trøjborg-kvarter. Her findes alt, hvad du har brug for; caféer, restauranter, butikscenter, specialforretninger, biograf og skole. Og med kun få minutter til Aarhus centrum, Riis Skov og Den Permanente (strand) er beliggenheden en af byens bedste.

Drømmer du om at bo på Trøjborg, har Høgh Administration ledige lejemål på to attraktive adresser; Niels Juels Gade og Herluf Trolles Gade.

Lejlighederne på Niels Juels Gade er opført i 2011. De varierer i størrelse fra 56-126 km2, og fælles for alle er, at de fremstår meget lyse og velholdte. Alle ejendommens beboere har adgang til et fælles gårdareal med borde/bænke-sæt, gyngestativ, sandkasse og hyggekrog, der giver børn og voksne rig mulighed for at boltre sig udenfor i eftermiddagssolen eller nyde en stille sensommeraften.

På Herluf Trolles Gade ligger 14 lejemål, fordelt på 2- og 3-værelseslejligheder. Lejlighederne er rummelige og med et godt lysindfald, og alle har adgang til egen altan/terrasse. På toppen af ejendommen findes en stor og lækker tagterrasse med hyggeligt opholdsområde, udsmykket med blomster og grønne planter.

Fra Trøjborg er der kort afstand til Aarhus’ mange uddannelsessteder. Derfor har området altid været populært blandt studerende, og man vil også hurtigt opleve, at kvarterets mange unge mennesker sørger for liv og god stemning rundt omkring i de små Trøjborgske gader.

Bolig i Aarhus V

Lejligheder i Egelunden

I Egelunden i Aarhus V finder vi nybyggeri med attraktive 2- og 3-værelses lejligheder. Her kan du nyde den eftertragtede kombination af dragende natur tæt på byens mange muligheder. Et kvarters frisk cykeltur og så står du midt i Universitetsparken og Aarhus C’s pulserende byliv.

Fra Egelunden er der kort afstand til diverse supermarkeder, ligesom der er sikre, stille veje til den lokale folkeskole og områdets øvrige dagtilbud.

Egelunden byder på nyskabende arkitektur inspireret af den omgivende natur. Vandløb, regnbede og grøfter snurrer sig gennem bøgehække, frugttræer og opholds- og legesteder.

Egelunden er et oplagt valg til familier, par eller venner. Lejlighederne er delevenlige og med gratis parkering og aflåst cykelparkering lige ved døren. Det ideelle valg til dig, der vil bo nyt og moderne i rolige, naturskønne omgivelser, men som stadig prioriterer at bo nær det livlige miljø i byen.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.