Bolig under udlejning i Aarhus / Jylland

Hos Høgh Administration administrerer vi boliger flere steder i og omkring Aarhus samt Jylland.
Nedenfor kan du læse om nogle af de steder, hvor vi for tiden har fornøjelsen af at administrere boliger.

Se vores boliger under udlejning her

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.

Høgh Administration – Boliger under udlejning
Crescendo – Boliger under udlejning

Boliger hos Høgh Administration?

I Aarhus og omegn administrerer vi boliger flere forskellige steder, herunder Aarhus C,  Aarhus N, Trøjborg og Viby J samt i flere byer tæt på Aarhus – Skanderborg, Silkeborg, Hørning, Hadsten m.fl. Derudover administrerer vi boliger i Kolding.

Vi har både studievenlige deleboliger, 1-værelses lejligheder, lejligheder som er velegnet til familier og rækkehuse. Lejemålene er i ældre, charmerende ejendomme samt nybyggerier, hvor hver boligtype har hver sin charme.

Aarhus

Aarhus Kommune er landets næststørste og lokomotivet i ’Den Østjyske Millionby’. Aarhus er i færd med en hidtil uset udvikling med et historisk højt investeringsniveau i byudvikling og infrastruktur. Byen tilbyder også et rigt kulturliv, hvor der ikke mangler noget – her kan du både opleve Aarhus Festuge, mange årlige musikarrangementer, racerløb og meget, meget mere.

Høgh Administration administrerer boliger i Aarhus C, Aarhus N, herunder Trøjborg, samt Aarhus C.

Du kan læse mere om kulturlivet i og omkring Aarhus her: Kultur i og omkring Aarhus

Se boliger i aarhus

Viby J

Viby J ligger i den sydlige del af Aarhus og er et attraktivt område med både nybyggeri og ældre, nyrenoverede lejligheder, der tilsammen danner en hyggelig og mangfoldig forstad. Fra Viby J har du nem adgang til motorvejen, letbane, busser og tog. Centralt i Viby J ligger byens samlingssted, Viby Torv. Fra torvet har du direkte udkig til Viby Skole, Viby Kirke og Viby Centret.

Se boliger i Viby J

Hørning

Med sin attraktive placering imellem Aarhus og Skanderborg, omgivet af Østjyllands storslåede natur, ligger Hørning. Byen har gennemgået en modernisering fra historisk middelalderlandsby til i dag at blive betegnet som en satellitby til Aarhus. Med direkte togforbindelse fra Hørning Station til Aarhus Banegård, har Hørning opnået stor popularitet blandt par og familier.

Se boliger i Hørning

Hjortshøj

12 km. nord for Aarhus finder vi forstaden Hjortshøj. Her er du tæt på både by og natur, hvilket er med til at gøre Hjortshøj til et attraktivt område, særligt for unge børnefamilier. Den stigende popularitet mærkes også i forstadens voksende indbyggertal, der har været med til at øge byens fællesskab og engagement, ligesom det har tilført liv og atmosfære til den fredfyldte forstad.

Se boliger i Hjortshøj

Skanderborg

Omgivet af glimtende søer, smukke landskaber og grønne skove ligger Skanderborg, en af Danmarks mest attraktive bosætningskommuner. Byen er landskendt for den populære musikfestival Smukfest, der hver sommer tiltrækker mere end 50.000 gæster, men Skanderborg har også meget mere at byde på såsom en bymidte med charmerende gader og et rigt foreningsliv.

Se boliger i Skanderborg

Hadsten

Hadsten er den største by i Favrskov Kommune, som lige nu er en af Danmarks mest attraktive bosætningskommuner for unge familier. Her fås alt, hvad en børnefamilies hverdag kræver af daginstitutioner, skole, gymnasium og indkøbsmuligheder – både dagligvare- og detailbutikker. Og så er der kun få kilometer til nærmeste tilkørsel til motorvej E45.

Se boliger i Hadsten

Randers

I Randers nyder du godt af fordelene ved at bo i en af Danmarks største byer. Randers er en aktiv handelsby med et bredt udvalg af detailbutikker fordelt i byens charmerende gågader og i Randers Storcenter. Kommunen er beriget med en smuk og varieret natur. Skove, fjord- og engområder slanger sig langs byens kystline ud til Mariager Fjord, Kattegat, Randers Fjord og den smukke Gudenåen.

Se boliger i Randers

Silkeborg

Funder og Gødvad Enge er to attraktive boligområder i Silkeborg. De seneste år har Funder været i rivende udvikling, og nye boliger og spændende udeområder er skudt op, hvilket har medført en øget interesse fra børnefamilier og par. Boligområdet Tusindfryd i Gødvad Enge sætter ligeledes det gode børneliv først. Her skabes trygge rammer, tæt på Silkeborgs bjergtagende natur og under 10 minutters kørsel fra Silkeborg centrum.

Se boliger i Silkeborg

Horsens

Omkring Horsens finder vi byerne Løsning, Lund og Hornsyld, som alle tiltrækker par og familier, der søger god plads og trygge forhold i forstæderne. De tre byer har alt, hvad der behøves for at balancere hverdagens behov for familietid, praktiske gøremål og fritidsaktiviteter. Med byernes suveræne placeringer i det Østjyske er der samtidig gode muligheder for at pendle til og fra arbejde i regionens større byer.

Se boliger i Horsens

Kolding

I hjertet af Kolding, og tæt på fantastisk natur, ligger det nybyggede, prisbelønnede Koldinghave. Hvad end du er en enkelt person, en ung familie eller et modent ægtepar er Koldinghave stedet for dig. Med en attraktiv placering i Danmarks 11. største kommune er du garanteret alt, hvad hjertet begærer af indkøb, institutionstilbud, kulturtilbud og fritidsaktiviteter.

Se boliger i Kolding