Sjælland

Hos Høgh Administration administrerer vi boliger flere steder på Sjælland. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de steder, hvor vi fortiden har fornøjelsen af at administrere boliger.

Se vores boliger under udlejning her

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200 eller info@h-administration.dk

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange i skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.

Høgh Administration – Boliger under udlejning
Crescendo – Boliger under udlejning

København og forstæder

Vi administrerer flere boliger på det populære Nørrebro, herunder i Sjællandsgade & Rådmandsgade, som er nyere ejendomme, samt en ejendom i Baldersgade, der er renoveret med respekt for alderen på ejendommen. Herudover administrerer vi en lækker ejendom i Glostrup, hvor der tilhører en 300 kvadratmeter tagterrasse. Lejemålet er beliggende ovenpå en Rema1000, så man er tæt på indkøb.

København og forstæder

Nordsjælland

Furesø Kommune er kendetegnet ved at være en grøn forstad. Her er by- og boligområderne åbne og lave, der er god infrastruktur og nem adgang til natur og søer omkring byområderne. Boligbebyggelsen er overvejende i en lille skala og med have. Bebyggelsen i kommunen består af parcelhuskvarterer, tæt-lave boliger og enkelte, større etageboligbyggerier.

Nordsjælland