Sjælland

Hos Høgh Administration administrerer vi boliger flere steder på Sjælland. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de steder, hvor vi for tiden har fornøjelsen af at administrere boliger.

Se vores boliger under udlejning her

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.

Høgh Administration – Boliger under udlejning
Crescendo – Boliger under udlejning

København og forstæder

Vi administrerer flere boliger på det populære Nørrebro, herunder i Sjællandsgade & Rådmandsgade, som er nyere ejendomme, samt en ejendom i Baldersgade, der er renoveret med respekt for alderen på ejendommen. Herudover administrerer vi en lækker ejendom i Glostrup, hvor der tilhører en 300 kvadratmeter tagterrasse. Lejemålet er beliggende ovenpå en Rema1000, så man er tæt på indkøb.

København og forstæder

Nordsjælland

I Nordsjælland administrerer vi to ejendomme – én i Farum og én i Snekkersten. I Farum er du tæt på skøn natur, og så byder byen på både biograf, dagligvarebutikker, skoler samt et godt foreningsliv. I den hyggelige by, Snekkersten, er du omringet af dejlige kyststrækninger, natur og kultur. Byen rummer mange forskellige beboere, herunder børnefamilier, par og pensionister.

Nordsjælland