Nordsjælland

Lejligheder i Farum

I byen Farum i Furesø kommune ligger Rytterhuset. Rytterhuset består af 32 lejligheder, som er fordelt på fire etager. Bygningen er opført i 2017/2018 og bygget med kvalitetsmaterialer, herunder brede plankegulve og Svane-køkkener. Alle boligerne har egen terrasse eller altan.

Når du bor i Rytterhuset i Farum, er du tæt på den skønne natur, men samtidig i nærheden af alle byens fede muligheder. Farum byder på skøn natur både i form af små skovarealer, men også af de to søer, der ligger op til byen.  Er du mere til shopping og caféer? Så ligger Farum bytorv eller hovedgade ikke mange minutter væk. Derudover byder byen på biograf, dagligvarebutikker, skoler samt et godt foreningsliv.

Læs mere om Furesø og hvilke tilbud og muligheder kommunen har på sin hjemmeside: https://www.furesoe.dk/oplevelser/

Rækkehuse i Snekkersten

Lidt syd for Helsingør midtby ligger den hyggelige by Snekkersten. Byen har meget at byde på, herunder dejlige kyststrækninger, natur, historie og kultur.

På vejen, Roret, ligger de fineste rækkehuse med gule mursten og mahognivinduer, som er opført i 2003. Boligerne er lyse og med flot parketgulv samt hvidmalede lofter. De har alle en dejlig stor entré med opbevaring, lyst køkken, spisestue/værelse, en stor dagligstue, badeværelse med bruseniche og et stort soveværelse. Boligerne har derudover eget skur, cykelparkering samt adgang til et fælleshus med gildesal. Her er der også overnatningsmuligheder for gæster.

I området er beboerne en blanding af børnefamilier, par og pensionister. Fra Snekkersten station er der direkte forbindelse ind til København. Derudover har byen et indkøbscenter, skoler, idrætscenter og en lystbådehavn.

Hvis du vil vide mere om området og dets mange muligheder, kan du læse mere her: https://www.visitnordsjaelland.dk/

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.