København og forstæder

Lejligheder på Nørrebro

Vi administrerer flere boliger på det populære Nørrebro, herunder i Sjællandsgade & Rådmandsgade, som er nyere ejendomme, samt en ejendom i Baldersgade, der er renoveret med respekt for alderen på ejendommen.

Det Nørrebro vi kender i dag med små lejligheder og høj bebyggelse er fra 1880’erne, hvor specielt området overfor Assistens Kirkegård blev udviklet. Udviklingen var dog langt fra den, vi kender til i dag, idet kvaliteten af de opførte ejendomme var dårlig, og området præget af fattigdom og slum.

Nørrebro består i dag af etniske forretninger, pizzeriaer og andre mad- og kultursteder og er blevet til et multikulturelt sted at bo. Bydelen er særlig populær hos studerende og kreative typer og bliver af flere sammenlignet med Greenwich Village i New York pga. sin farverige bydel og charmerende kvarterer.

Lejligheder i Glostrup

Vi administrerer også en lækker ejendom i Glostrup, hvor der tilhører en 300 kvadratmeter tagterrasse. Lejemålet er beliggende ovenpå en Rema1000, så man er tæt på indkøb.

Glostrup kommune vækster og er blevet et populært område at slå sig ned i – både ung som ældre. Det er nemt at komme ind til Københavns pulserende byliv og billigere end at bo i København, hvorfor mange i dag vælger at slå sig ned i Glostrup. Der er ligeledes mange kulturelle tilbud i Glostrup, hvorfor man ikke behøver at tage væk fra byen for at opleve kulturelle og spændende tiltag.

Glostrup har mange gode tilbud, herunder vinterbadning, årlige arrangementer som sin egen festival, kulturnat, ”lune lørdage” og meget mere, som man kan læse nærmere om på Glostrup kommunes hjemmeside: http://www.glostrup.dk/borger/kultur-og-fritid

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.