Viby J

Lejligheder i Engtoften

Beliggende i den sydlige del af Aarhus er Viby J et attraktivt område med både nybyggeri og ældre, nyrenoverede lejligheder, der tilsammen danner en hyggelig og mangfoldig forstad.

Engtoften – 4 km fra Aarhus Centrum – består af 70 lejligheder i 2 etager, hovedsageligt 2-værelsesenheder i varierende størrelse fra 41-83 km2. Til 1. sals-boligerne er der adgang fra udvendige altangange. Alle lejligheder har vinduer på begge sider, der skaber et unikt lysindfald og et behageligt indeklima. Indretningen er velgennemtænkt, så selv de mindste lejemål fremstår indretningsvenlige med en god opdeling mellem ophold- og soveafdeling samt et hyggeligt køkkenalrum. Alle lejligheder har egen altan/terrasse, eget depotrum i kælderen, og Engtoften har fælles cykelparkering.

Fra Viby J har du nem adgang til motorvejen, letbane, busser og tog.

Centralt i Viby J ligger byens samlingssted, Viby Torv. Fra torvet har du direkte udkig til Viby Skole, Viby Kirke og Viby Centret – det ene af byens to lokale indkøbscentre med rig mulighed for shopping i et bredt udvalg af kendte butikker og supermarkeder. I Viby Park kan du få et afbræk fra hverdagen med grøn natur midt i byen. Er du til spænding og fart byder Viby J også på en af Europas største indendørs racerbaner, Race Hall.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.