Skanderborg

Boliger i Rådhusgården og Skanderborgbakker

Omgivet af glimtende søer, smukke landskaber og grønne skove ligger Skanderborg, en af Danmarks mest attraktive bosætningskommuner – og med god grund. Byen er landskendt for den populære musikfestival Smukfest, der hver sommer tiltrækker mere end 50.000 gæster, men Skanderborg har meget mere at byde på hele året rundt.

I Skanderborg Kommune har Høgh Administration ledige lejemål i to skønne boligområder; Skanderborgbakker og Rådhusgården.

Skanderborgbakker er en ny, hvid bydel i det nordlige Skanderborg med lyse og rummelige boliger – skabt med øje for moderne designtendenser. De familievenlige rækkehuse har på rekordtid opnået stor popularitet. Her er masser af grønne friarealer med plads til aktive, sociale og kreative aktiviteter for børn og voksne, og så kan områdets beboere glæde sig over den fantastiske udsigt over Skanderborg Sø.

Centralt i Skanderborg ligger Rådhusgården. I de seneste år har byens gamle rådhus gennemgået en komplet renovering, så det i dag består af 20 topmoderne lejligheder. Bygningens facade har bevaret sin historiske autencitet. På den måde har man formået at skabe et byggeri, der stråler af ægthed – med et moderne twist. Lejlighederne består af et rummeligt køkkenalrum med spise- og opholdsplads, indretningsvenlige værelser med godt lysindfald og et stort badeværelse.

Med sine knap 20.000 indbyggere er Skanderborg en aktiv og livlig kommune. I midtbyens charmerende gader finder du et bredt udvalg af detailbutikker, caféer og restauranter samt et shoppingcenter. Byen byder også på et rigt foreningsliv i de lokale sports- og svømmehaller, ligesom det er populært at benytte de naturskønne områder, der omgiver byen, til vandreture, sejlads, lystfiskeri, cykelture og meget mere.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.