Silkeborg

Rækkehuse i Funder, Gødvad og Skægkær

Skovparken i Funder

Funder er et attraktivt boligområde i den vestlige del af Silkeborg. De seneste år har bydelen været i rivende udvikling som en del af kommunens ambitiøse vækststrategi. Nye boliger og spændende udeområder er skudt op i de naturskønne omgivelser. Det har medført en øget interesse fra børnefamilier og par. De mange tilflyttere har sat sit præg på byen og bidraget til, at Funder i dag er et attraktivt boligområde med et stærkt fælleskab og et rigt foreningsliv. Byen har institution, folkeskole, SFO, idrætsfaciliteter, forsamlingshus, plejehjem, kirke og REMA 1000.

Rækkehusene i Skovparken stod færdige i 2019. Her får du moderne nybyggeri i charmerende stil med fokus på de funktionelle og rummelige kvaliteter. Hver bolig har egen have og privat parkeringsplads.

Tusindfryd i Gødvad Enge

I det nordlige Silkeborg kan du opleve den nye, bæredygtige bydel Gødvad Enge og boligområdet Tusindfryd med 30 hyggelige rækkevillaer i to plan. Her skabes trygge rammer til det gode familieliv, tæt på Silkeborgs bjergtagende natur og under 10 minutters kørsel fra Silkeborg centrum.

Rækkehusene er indrettet lyst og indbydende med gulvvarme og ventilation for at sikre et behageligt indeklima året rundt. Foruden entré, et stort badeværelse og rummelige værelser er der et funktionelt køkkenalrum i åben forbindelse med stuen. Boligen har desuden egen carport, redskabsskur, en lille have og terrasse.

Boligområdet Tusindfryd i Gødvad Enge sætter det gode børneliv først. Her er natur, skole og daginstitutioner i cykelafstand, oplyste stisystemer og store fællesarealer med plads til leg og tumlen for familiens yngste.

Gødvad Enge er en moderne bydel med fokus på bæredygtighed. Med de nyeste miljøteknologier har man fokuseret på optimal udnyttelse af områdets regnvand. Vandet siver ned i vejen og samles i vandbassiner, for senere at kunne bruges til havevanding og leg. Også solceller på tagene og økologiske grøntsager i baghaven er en del af Gødvad Enges bæredygtige filosofi.

Sejling Gård i Skægkær

Blot 7 km fra Silkeborg i landsbyen Skægkær finder man fællesskabet Sejling Gård midt i store grønne arealer og masser af flot natur. De 15 nyopførte rækkehuse er fordelt på 4 længer, hvilket skaber en fornemmelse af, at man er på en stor gård.

Boligerne er i et plan og varierer i størrelserne fra 92 til 126 m² – fordelt på 4-5 værelser. De indeholder alle et lyst og lækkert køkkenalrum samt egen terrasse, skur og carport.

Til boligerne hører også et stort fælles grønt haveareal med legeplads, bålsted og grøn beplantning.

Sejling Gård er præget af god plads og smuk natur, men blot 2 km fra Sejling Gård er der adgang til motorvejen, og derfra kan Aarhus nås på små 40 minutter. På cykel eller i bil er man ligeledes hurtigt i Silkeborg, så der er nem adgang til et hyggeligt byliv med masser af caféer, butikker, kultur og et væld af arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner.

Derfor er området helt oplagt for par eller singler med børn, der ønsker fred og ro et sted, hvor børnene trygt kan lege ude i den friske luft, men med et aktivt byliv i nærheden.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.