Kolding

Lejligheder i Koldinghave

I hjertet af Kolding – få minutters gang fra den levende bymidte og tæt på fantastisk natur – ligger det nybyggede, prisbelønnede Koldinghave.

Koldinghave består af 42 leje-lejligheder fordelt på 6 huse. Lejlighederne varierer i størrelse fra 82-159 m2 og er med sin rummelige indretning, store lysindfald og betagende udsigt ideel til flere typer boligsøgende. Hvad end du er en enkelt person, en ung familie eller et modent ægtepar er Koldinghave stedet for dig. Med en attraktiv placering i Danmarks 11. største kommune er du garanteret alt, hvad hjertet begærer af indkøb, institutionstilbud, kulturtilbud og fritidsaktiviteter.

Kolding har de senere år opnået stor anerkendelse for byens høje ambitionsniveau inden for design, og i 2018 etablerede man en spændende by- og vandpark som nærmeste nabo til Koldinghave. Koldinghus – et af byens stolte vartegn – og Slotssøen er ligeledes i den umiddelbare nærhed. Et stenkast fra Koldinghave ligger Kolding legepark, der agerer samlingssted for byens borgere med plads til leg og ophold for store og små. Som tilflytter til Kolding vil man ikke kunne undgå at bemærke, hvordan byen er beriget med et fascinerende dyreliv og smukke skovstier, der indbyder til hyggelige gåture i godt selskab.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.