Horsens

Rækkehuse omkring Horsens

Rækkehuse i Løsning

Løsning i Hedensted Kommune – tæt ved Horsens – er et af de stadigt mere populære bysamfund, der i disse år tiltrækker især unge familier, som efter endt uddannelse søger god plads og trygge forhold i forstæderne.

Centralt placeret i Løsning ligger 10 familievenlige rækkehuse. Boligerne ligger på en lukket vænge, hvor børnene trygt kan færdes udenfor, og området grænser op til et grønt areal med mulighed for boldspil og leg. Til hver bolig hører et parkeringsareal med carport og en lille terrasse.

Som en af Hedensted Kommunes største byer byder Løsning på gode indkøbsmuligheder inden for dagligvarer og detail. Byens indbyggere har et tæt fællesskab, der bl.a. dyrkes i de mange lokale idrætsforeninger med aktiviteter for store og små, som giver rig mulighed for et aktivt og socialt familieliv. Indenfor gåafstand findes både børnehave og folkeskole, og med byens suveræne placering i det Østjyske er der gode muligheder for at pendle til og fra arbejde i regionens større byer.

Rækkehuse i Lund

Nordvest for Horsens, tæt på motorvej E45 finder man den hyggelige by Lund, der i de senere år har oplevet en markant befolkningsfremgang pga. sin attraktive beliggenhed, sit familievenlige miljø og de unge familiers drøm om livet i forstaden.

På Hegnet i Lund er 26 pæne og velholdte rækkehuse opført i 2012. Med hyggelige græsarealer tæt ved en mindre skov ligger boligerne afskærmet på en lukket vænge, så familiens yngste kan færdes sikkert. Fra boligerne er der kort afstand til skole og indkøb.

Lund er omgivet af smuk natur og åbne landskaber, hvilket er et stort trækplaster for mange af de familier, der søger væk fra byens beton. Lund har alt, hvad der behøves for at balancere hverdagens behov for familietid, praktiske gøremål og fritidsaktiviteter – et nærværende lokalsamfund med daginstitutioner, skole og fritidstilbud, samt dagligvareindkøb, bager og pizzeria.

Som tætteste storby kan Horsens byde på et spændende udvalg af kulturoplevelser, restauranter og shoppingmuligheder.

Rækkehuse i Hornsyld

I smørhullet mellem Horsens og Vejle ligger den stemningsfyldte landsby Hornsyld. Her finder man, alt hvad der hører til i et engageret og socialt lokalsamfund. Byen har et yderst velfungerende handelsliv med flere dagligvarebutikker, et apotek, et byggemarked, en frisør, en bager, et lægehus og meget mere. Her findes også et rigt foreningsliv med aktiviteter inden for et væld af forskellige sportsgrene. Byen har både idrætshal, motionscenter og svømmehal.

Centralt i Hornsyld – i gåafstand til skole, indkøb og offentlig transport – ligger 8 rækkehuse. Hvert rækkehus har et tilhørende udhus samt egen terrasse. Boligerne er beliggende på en lukket vænge med grønne arealer i nærheden. Området er ideelt til børnefamilier, der søger en bolig i et sikkert, trygt og hyggeligt miljø.

Hornsyld har mange lokale ildsjæle, som er gode til at finde på nye og sjove tiltag til glæde for byens indbyggere. Byfesten samler alle til fest og farver, mens fælles vandreture i den omkringliggende natur er et højdepunkt for byens mange naturelskere. De mange arrangementer skaber gode rammer for at møde nye mennesker, knytte venskaber og styrke det tætte fællesskab, som Hornsyld er kendt for.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.