Hørning

Rækkevillaer i Brohaven

Med sin attraktive placering imellem Aarhus og Skanderborg, omgivet af Østjyllands storslåede natur, ligger Hørning. Byen har gennemgået en modernisering fra historisk middelalderlandsby til i dag at blive betegnet som en satellitby til Aarhus. Med direkte togforbindelse fra Hørning Station til Aarhus Banegård, har Hørning opnået stor popularitet blandt par og familier, der pendler til og fra byen. De tiltrækkes af billigere boligpriser, den gode infrastruktur og muligheden for både daginstitution og folkeskole lokalt i byen.

I det centrale Hørning ligger Brohaven, der består af 22 moderne rækkevillaer fra 2017. Lejlighederne er indrettet mod fokus på et lyst og indbydende indeklima i funktionelt design. Her findes de ideelle rammer for familier med eller uden børn, der værdsætter trygge omgivelser og et aktivt foreningsliv med sport- og svømmehal i cykelafstand fra egen bopæl. I bymidten finder du det hyggelige butikstorv, der danner centrum for Hørnings blomstrende butiksliv.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.