Udfyld vores opnoteringsformular

Som boligsøgende kan det væres svært, at holde sig på forkant med boligmarkedet og få nys om byens lækre lejeboliger, så snart de bliver ledige.

Hos Høgh Administration har vi derfor valgt, at udvikle en opnoteringsformular som genererer en henvendelse i vores database. Man bruger formularen således, at man udfylder sine data og markerer hvilke ejendomme man er interesseret i at leje en bolig. Du kan læse mere om de ejendomme vi administrerer på siden ”Ejendomme”.

Når vi så har en ledig bolig i en af disse ejendomme, som matcher dine ønsker og behov, så sender vi dig en mail med et tilbud om at blive boligens næste lejer.
Vi ser frem til at modtage din henvendelse.

Det med småt

  • Af sikkerhedsmæssige hensyn beder systemet dig bekræfte at du ikke er en robot – det kan virke lidt skørt, men det er en nødvendighed.
  • Når vi udsender mails vedrørende ledige lejemål, sender vi samtidig til flere potentielle lejere og tildelingen af lejemålet fungerer efter ”først til mølle” princippet.
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne folk fra opnoteringslisten efter 6 måneder.
  • Vi modtager rigtig mange henvendelser, og kan derfor ikke besvare alle personlige henvendelser omkring ledige boliger. Vi håber derfor på din forståelse for, at vi alene henvender os til dig, når vi har en ledig lejebolig der matcher dine ønsker og behov.