Rækkehuse i Skanderborg

Rækkehuse til leje i Skanderborgbakker

Vi har ligeledes familievenlige rækkehuse i det populære Skanderborgbakker, som er et nyere område, hvor primært børnefamilier har bosat sig. Skanderborg er nok mest kendt for den årlige Smukfest, men har rigtig meget mere at tilbyde. Byen gør meget ud af, at borgerne har diverse muligheder for fælles aktiviteter, således man som udefrakommende har god mulighed for at skabe sig et nyt netværk via foreninger og fritidsliv.

Hvis man gerne vil til en lidt mindre by med et super lokalt sammenhold, mange fritidsmuligheder, gode gangstier til institutioner og meget mere, kunne Hørning være noget for jer – her har vi rækkehuse og Town houses (3 etagers boliger). Fælles for boligerne er, at det typisk er børnefamilier, der slår sig ned i Hørning, som er en yderst populær forstad til Skanderborg og Aarhus. Det er nemt at komme rundt til Østjyllands større byer, hvorfor mange vælger at bosætte sig i forstaden.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200 eller info@h-administration.dk

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange i skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.