Aarhus / Østjylland

Hos Høgh Administration administrerer vi boliger flere steder i og omkring Aarhus.
Nedenfor  kan du læse om nogle af de steder, hvor vi fortiden har fornøjelsen af at administrere boliger.

Se vores boliger under udlejning her

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200 eller info@h-administration.dk

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange i skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.

Høgh Administration – Boliger under udlejning
Crescendo – Boliger under udlejning

Boliger hos Høgh Administration?

I Aarhus og omegn administrerer vi boliger flere forskellige steder, herunder Trøjborg, Aarhus C,  Aarhus N, Viby J samt flere i flere byer tæt på Aarhus – Skanderborg, Silkeborg, Funder, Hadsten, Mejlby m.fl.

Vi har både studievenlige deleboliger, 1-værelses lejligheder, lejligheder som er velegnet til familier og rækkehuse (Hjortshøj, Hørning, Skanderborg, Silkeborg). Vi har både lejemål i ældre, charmerende ejendomme samt nybyggerier, hvor hver boligtype har hver sin charme.

Bolig i Aarhus

Aarhus Kommune er landets næststørste og lokomotivet i ’Den Østjyske Millionby’. Aarhus er i færd med en hidtil uset udvikling med et historisk højt investeringsniveau i byudvikling og infrastruktur, der omfatter udvikling af innovationscentre, investeringer i byens arkitektur, nye teknologiske løsninger samt et mål om at blive CO2-neutral i 2030. Aarhus tilbyder også et rigt kulturliv, hvor der ikke mangler noget – byen byder både på festuge, mange årlige musikarrangementer, racerløb og meget, meget mere.

Du kan læse mere om kulturlivet i og omkring Aarhus her: Kultur i og omkring Aarhus