Randers

Rækkehuse i Falbeparken

I det nordvestlige Randers er Falbeparken skudt op som en ny, spændende bydel i 2019. Her har dygtige arkitekter skabt en familievenlig oase med moderne rækkehuse omgivet af grønne områder, rolige opholdsarealer, sikre stisystemer og masser af parkeringsmuligheder.

Falbeparkens rækkehuse rummer 105 m2 fordelt på stueetage og 1. sal. Boligerne er attraktivt indrettet med store værelser, et lyst og lækkert køkkenalrum med plads til både spise- og opholdsafdeling samt badeværelse med vaskesøjle. Der er indlagt gulvvarme i alle rum, som sikrer et godt indeklima, og alle huse har udgang til privat have. Foran boligerne er en flot carport samt et rummeligt og isoleret udhus med mange anvendelsesmuligheder.

Falbeparkens rækkehuse og fællesfaciliteter gør området ideelt for børnefamilier. Der er indkøb tæt på, og byen er beriget med alt, hvad dagligdagen påskønner af dagtilbud, skole, gymnasium, fritids- og kulturliv, ligesom der er motorvejsafkørsel og togstation indenfor få kilometers afstand.

I Randers nyder du godt af fordelene ved at bo i en af Danmarks største byer. Randers er en aktiv handelsby med et bredt udvalg af detailbutikker fordelt i byens charmerende gågader og i Randers Storcenter, der i folkemunde kaldes ”Danmarks hyggeligste indkøbscenter”. Kommunen er beriget med en smuk og varieret natur. Skove, fjord- og engområder slanger sig langs byens kystline ud til Mariager Fjord, Kattegat, Randers Fjord og den smukke Gudenåen.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.