Hjortshøj

Rækkehuse i Mejlbyparken

12 km. nord for Aarhus finder vi forstaden Hjortshøj. Her er du tæt på både by og natur, hvilket er med til at gøre Hjortshøj til et attraktivt område, særligt for unge børnefamilier. Den stigende popularitet mærkes også i forstadens voksende indbyggertal, der har været med til at øge byens fællesskab og engagement, ligesom det har tilført liv og atmosfære til den fredfyldte forstad.

I Mejlby i den nordvestlige del af Hjortshøj ligger det hyggelige, børnevenlige villaområde Mejlbyparken. Et trygt område for børn at vokse op med store bold- og legearealer omkranset af lukkede veje og stier. Her er i alt 40 boliger i 1½ plan – hver især med egen terrasse og have. Desuden har hver bolig egen indkørsel med parkeringsplads og gæsteparkering i den umiddelbare nærhed.

Boligerne er indrettet med stort lysindfald, indretningsvenlige rum, skabsplads i alle værelser og køkkeninventar i høj kvalitet. De er opført i 2015 i en familievenlig, moderne og funktionel stil.

Omgivet af smukke marker så langt øjet rækker, er Mejlbyparken stadig centralt placeret med kort afstand til indkøbsmuligheder, tæt på bybus til Aarhus C og med kun få kilometer til motorvej E45.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.