Hadsten

Lejligheder i Palisanderparken

Hadsten er den største by i Favrskov Kommune, som lige nu er en af Danmarks mest attraktive bosætningskommuner for unge familier. Her fås alt, hvad en børnefamilies hverdag kræver af daginstitutioner, skole, gymnasium og indkøbsmuligheder – både dagligvare- og detailbutikker. Og så er der kun få kilometer til nærmeste tilkørsel til motorvej E45.

I centrum af Hadsten ligger Palisanderparken bestående af 14 nyopførte lejligheder. Lejlighederne er indrettet med et stort, funktionelt køkkenalrum og indretningsvenlige værelser med et fremragende lysindfald i alle solens vågne timer.

Hadsten byder på et rigt foreningsliv og uanede muligheder for fritidsaktiviteter for store og små. Palisanderparkens lejligheder er beliggende på en lukket vænge, der gør placeringen ideel for børnefamilier, da børnene kan færdes trygt i området. Der er få 100 meter til nærmeste legeplads og få minutters gang til bymidten via sikre stisystemer. Omgivet af smuk natur tilbyder Hadsten ro og fordybelse unikt kombineret med byliv, kultur og aktivitet.

Se vores boliger under
udlejning her

Høgh Administration – Boliger under udlejning samt Crescendo – Boliger under udlejning

Eller kontakt vores udlejningskonsulent på udlejning@h-administration.dk eller send en sms/ring på 22684200. Du kan også henvende dig på vores hovednr. 38424200.

Husk at oplyse hvor du søger bolig, hvor mange I skal bo sammen samt et ønske til huslejeniveau – vi har brug for disse oplysninger for bedst muligt at kunne hjælpe jer med boligjagten.